Tjänster

Fri offert – fast pris – fast tid!

För alla våra tjänster gäller devisen fri offert – fast pris – fast tid. Vi åtar oss hela renoveringsarbeten, totalentreprenader och allt inom VVS. Du står för drömmarna, vi står för genomförandet från golv till tak.

KökKök

Köket anses vara hemmets viktigaste rum, och det är inte för intet som köket kallas hemmets hjärta. Det är i köket som vi oftast samlas, familjen och vännerna, runt samtalet och varandra. Unna dig och din bostad det kök du längtar efter.

KökBadrum

De flesta vill att badrumsdörren ska vara porten till ett minispa. Oavsett vilket jobb som lämnas utanför, oavsett om resten av rummen är stökiga eller om resten av familjen är i full fart så ska badrummet vara ett andrum. Vi förvandlar badrum till andrum på 14 dagar.*

 

KökTotalentreprenad

Intra Construct AB arbetar också med totalentreprenader. Vi samordnar och leder projekt från start till mål, i samråd med beställare men med fullt ansvar för arbetet.

KökVVS

Vi kan VVS. Allt från uppvärmning tills vattnet rinner från kranen. Du vill inte behöva tänka på det. Vi ser till att du inte heller behöver det – och sätter din säkerhet i centrum.

* Badrum upp till 6m2 gör vi på fjorton arbetsdagar. Denna tidsuppskattning utgår ifrån balansen mellan effektivt arbete och tiden det tar för vissa material att torka. Vi värdesätter alltid effektiv tid, men tummar aldrig på kvaliteten.