Om Intra Construct AB

Intra Construct AB anlitas med hög frekvens av både privatpersoner och stora företag, liksom bostadsrättsföreningar och stiftelser inom Uppsalaområdet. Vi har stor erfarenhet av att ha konsumenter som kunder och vet vilka särskilda krav som gäller. Detta underlättar för dig som privatperson att anlita Intra Construct.

Jag som driver företaget heter Patrik Stahlén. Patrik är byggarbetsmiljösamordnare, kontrollansvarig enl PBL, arbetsledare för bygg och snickare och har en organisatorisk erfarenhet från Försvarsmakten. Patrik var 2013 finalist i årets unga företagare i Uppsala.

Intra Construct AB åtar sig stora som små arbeten. Vi skräddarsyr större projekt med underentreprenörer inom exempelvis el, måleri, plattsättning, sanering etc. Vår expertis är renoveringsarbeten i kök och badrum, men gör också totalrenoveringar, uteplatser, takomläggningar, fastighetsreparationer med mera.

Vi arbetar bara med kvalificerade hantverkare, som vi kan lita på har samma inställning till kvalitetsarbeten och ansvar som vi har.